Estrace

Αγορά Estrace online χωρίς ιατρική συνταγή

estraceΣτο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς του Estrace online, χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή. Στην Ελλάδα, η αναζήτηση φαρμάκων διαδικτυακά έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής στην τρέχουσα εποχή και στο φαρμακείο μας, εξασφαλίζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και αισθανόμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το Estrace online για να καλύψουμε τις ανάγκες τους.

5

1mg × 28 tablets
Τιμή: € 55.24
1.97
1mg × 56 tablets
Τιμή: € 73.67
1.32
1mg × 84 tablets
Τιμή: € 96.70
1.15
1mg × 112 tablets
Τιμή: € 113.29
1.01
1mg × 140 tablets
Τιμή: € 135.40
0.97
1mg × 280 tablets
Τιμή: € 258.87
0.92
Δωρεάν αποστολή
2mg × 28 tablets
Τιμή: € 59.84
2.14
2mg × 56 tablets
Τιμή: € 97.62
1.74
2mg × 84 tablets
Τιμή: € 134.48
1.60
2mg × 112 tablets
Τιμή: € 171.33
1.53
Δωρεάν αποστολή
2mg × 140 tablets
Τιμή: € 198.98
1.42
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή

Τι είναι το Estrace

Το Estrace είναι ένα φάρμακο που περιέχει εστραδιόλη, μια μορφή οιστρογόνου, την κύρια γυναικεία ορμόνη. Τα οιστρογόνα είναι ζωτικής σημασίας για πολλές διεργασίες στο σώμα, όπως για παράδειγμα, τη ρύθμιση της περιόδου και την υγεία των οστών.

Το Estrace χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης όπως οι καυτές επαφές, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων φυσικής ανάπτυξης σε νέες γυναίκες και τη θεραπεία ορμονικών διαταραχών.

Πώς λειτουργεί το Estrace

Το Estrace προσφέρει εκτεταμένη απόδοση οιστρικών ορμονών στο σώμα, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και επιβραδύνοντας την υποβλάβεια των οστών. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των καυτών εμπειριών και να βοηθήσει στη διατήρηση υγιούς οστικής μάζας.

Το Estrace είναι επίσης γνωστό για τη χρήση του στην αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με την ορμονική έλλειψη, όπως η υποθυρεοειδισμός και η ενίσχυση της γονιμότητας.

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία για το Estrace

Η συνήθης συνιστώμενη δοσολογία για το Estrace εξαρτάται από την ειδική κατάσταση για την οποία χρησιμοποιείται. Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, συνήθως συνιστάται η καθημερινή λήψη 1mg. Σε περίπτωση πρόληψης οστεοπόρωσης, η καθημερινή δοσολογία μπορεί ναι είναι περίπου 0.5mg.

Πόσο κοστίζει συνήθως το Estrace

Η αγορά του Estrace στις καθολικές του μορφές προσφέρεται σε σχετικά ανταγωνιστικές τιμές. Εκτός από τα συνηθισμένα φαρμακεία, η αγορά των χαπιών Estrace γίνεται δυνατή και μέσα από online φαρμακευτικά καταστήματα. Συγκεκριμένα, ένα κουτί με 28 χάπια των 1mg κοστίζει περίπου €55, ενώ μια σοβαρή ποσότητα 280 χαπιών των 2mg κοστίζει περίπου €365.

Η τιμή του φαρμάκου είναι περίπου η ίδια σε όλα τα καταστήματα, όπως και ο τρόπος που παρασκευάζεται. Αναζητήστε όλες τις επιλογές για να βρείτε την καλύτερη τιμή στην επόμενη αγορά σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αρχίσει να δρα το Estrace

Ο χρόνος που απαιτείται για να ξεκινήσει η δράση του Estrace διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση που αντιμετωπίζει η γυναίκα. Για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι καυτές επαφές, οι γυναίκες μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν βελτιώσεις μέσα σε 1-2 εβδομάδες, αν και η πλήρης άνεση μπορεί να απαιτήσει μέχρι 3-4 εβδομάδες. Μεταβολές στην υγεία του δέρματος και των οστών μπορεί να απαιτήσουν εβδομάδες ή μήνες προκειμένου να είναι εμφανείς.

Πώς να πάρετε το Estrace

Το Estrace συνήθως παίρνεται με το στόμα ως δισκίο ή κάψουλα. Συνήθως, λαμβάνεται μια φορά την ημέρα, στο ίδιο χρόνο κάθε ημέρα. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού σας και να μην υπερβολικότερε ντάσεις.

Αν είστε αβέβαιοι σχετικά με τη δοσολογία, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα αγνοήσετε καμία δόση, είναι χρήσιμο να θέτετε μια υπενθύμιση στον ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο.

Πιθανές παρενέργειες

Το Estrace μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρενέργειες, αλλά όχι όλοι οι άνθρωποι τις αναπτύσσουν. Ορισμένες συχνές παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, νευρικότητα και διεσταλμένη σπίθα. Πιο σπάνιες παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν αύξηση του στήθους, κοιλιακό άλγος και ευαισθησία.

Αποφυγή Estrace

Το Estrace είναι ασφαλές για την πλειοψηφία των ατόμων, ωστόσο υπάρχουν μερικές κατηγορίες ατόμων που θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση του. Αυτοί περιλαμβάνουν γυναίκες με ιστορικό καρκίνου του μαστού, θρόμβωσης αίματος ή ευαισθησία στις οιστρογόνες. Επίσης, αν είστε έγκυος, πρέπει να αποφύγετε τη χρήση του Estrace.

Πόσο συχνά πρέπει να παίρνω το Estrace

Η συχνότητα χρήσης του Estrace εξαρτάται από την κατάσταση που αντιμετωπίζεται και τις συγκεκριμένες συμβουλές του γιατρού σας. Ωστόσο, το κοινό σχέδιο δοσολογίας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης περιλαμβάνει τη λήψη 1mg Estrace καθημερινά. Μπορεί να είναι απαραίτητο να παίρνετε το φάρμακο για αρκετές εβδομάδες πριν αρχίσετε να βλέπετε τα πλήρη οφέλη.

Μπορώ να κόψω ή να συνθλίψω το δισκίο Estrace

Δεν συνιστάται να κόβετε ή να συνθλίβετε το δισκίο του Estrace. Το δισκίο έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει την ουσία στο σώμα σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό. Η κοπή ή η συνθλίβιση του δισκίου μπορεί να επηρεάσει την αποδοτικότητα του φαρμάκου.

Πώς πρέπει να φυλάξω το Estrace

Το Estrace πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Προτιμητέο είναι να φυλάσσετε το φάρμακο σε θερμοκρασίες ανάμεσα στους 15-30 βαθμούς Κελσίου. Αποφύγετε την αποθήκευση του φαρμάκου σε μέρη όπως το μπάνιο ή η κουζίνα, όπου η υγρασία μπορεί να είναι υψηλή. Επισημαίνεται ότι το Estrace πρέπει να το κρατάτε μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Υπάρχουν εναλλακτικά χάπια ή θεραπείες για την ίδια κατάσταση με το Estrace

Ναι, υπάρχουν διάφορα εναλλακτικά φάρμακα και θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση των ίδιων καταστάσεων με το Estrace. Αυτά περιλαμβάνουν άλλα φάρμακα οιστρογόνων όπως οι Premarin, Progynova και Estrofem.

Επιπλέον, υπάρχουν και ορισμένες μη φαρμακευτικές θεραπείες για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως τα διατροφικά συμπληρώματα, η ψυχοθεραπεία και η φυσικοθεραπεία.

Πώς μπορώ να πάρω συνταγή για το Estrace

Για να λάβετε συνταγή για το Estrace, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Ο γιατρός θα πρέπει να εξετάσει την κατάστασή σας, το ιστορικό σας υγείας και όποια άλλα φάρμακα λαμβάνετε πριν αποφασίσει αν το Estrace είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Εάν ο γιατρός αποφασίσει ότι το Estrace είναι κατάλληλο για την κατάστασή σας, θα μπορέσει να θέσει μια συνταγή.