Πώς λειτουργεί Dapoxetine

Ο μηχανισμός δράσης αυτού του φαρμάκου είναι αρκετά απλός, αλλά αποτελεσματικός. Dapoxetine  μειώνει τη διαδικασία λήψης της ορμόνης της ευεξίας σεροτονίνης από τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Εξαιτίας αυτού, το σώμα αρχίζει να έχει κάποιο αποτέλεσμα, λόγω του οποίου, η διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας αυξάνεται τετραπλάσια. Ουσιαστικά δεν διαταράσσει τις κανονικές διαδικασίες του σώματος, αλλά τονίζει σημαντικές αυτές τις στιγμές και ελαττώνει ελαφρώς την επίδρασή τους. Χάρη σε αυτή την προσέγγιση, το φάρμακο επιτυγχάνει άριστες επιδόσεις χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες και βλάβες στην υγεία.

Dapoxetine  συνιστάται σε άνδρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση ή επιθυμούν να επιμηκύνουν τη σεξουαλική πράξη. Dapoxetine  είναι ένα φάρμακο που σταματά τις διαδικασίες της πρώιμης εκσπερμάτωσης και παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τέσσερις φορές. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, μην το σκεφτείτε, αρχίστε να παίρνετε Dapoxetine. Η επίδραση αυτού του φαρμάκου θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας και θα απολαύσετε πλήρως τη σεξουαλική σας ζωή. Μην νομίζετε, πρέπει να δράσετε. Εάν αντιμετωπίζετε ήδη αυτό το πρόβλημα, επικοινωνήστε με το γιατρό σας και ζητήστε συμβουλές για το πώς να πάρετε το Dapoxetine. Και αρχίστε να παίρνετε το φάρμακο.

Όπως κάθε φάρμακο στον κόσμο, το Dapoxetine έχει αντενδείξεις που πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αυτού του φαρμάκου σε γυναίκες και άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών και άνω των 64 ετών. Απαγορεύεται η ταυτόχρονη λήψη του Dapoxetine με αλκοολούχα ποτά.

Οι ασθενείς με ηπατική και νεφρική νόσο μπορούν να πάρουν το Dapoxetine αυστηρά μόνο μετά από επίσκεψη σε ειδικό και εξέταση. Εάν έχετε καρδιακή νόσο ή προβλήματα με αγγεία, καρδιακή ανεπάρκεια, τότε αντενδείκνυται η λήψη αυτού του φαρμάκου και παρόμοιων φαρμάκων. Εάν πάσχετε από πυρετό, διάρροια ή αφυδάτωση, μην παίρνετε κινδύνους από τη λήψη του Dapoxetine. Η λήψη αλκοολούχων ποτών με το φάρμακο μπορεί να αυξήσει, αρκετά σοβαρά, τις παρενέργειες.

Η χρήση του Dapoxetine γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες ή τη σύσταση ενός ειδικού. Dapoxetine πρέπει να λαμβάνεται μία ώρα πριν από τη σεξουαλική πράξη, σε ποσότητα 60 mg ανά μερίδα. Το δισκίο να πιείτε με αρκετό νερό. Η λήψη του Dapoxetine δεν εξαρτάται από την πρόσληψη τροφής και η διάρκεια της επίδρασής του στο σώμα είναι έως και 12 ώρες. Εάν για κάποιο λόγο πρέπει να μειώσετε το αποτέλεσμα, τότε πρέπει να μειώσετε τη δόση δύο φορές και στην πραγματικότητα να πάρετε 30 mg.

Επιπλέον, με παρατεταμένη και συνεχή εισαγωγή του Dapoxetine, είναι δυνατόν να επιτευχθεί ομαλοποίηση της εκσπερμάτισης. Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να περάσετε τον κύκλο της θεραπείας με αυτό το φάρμακο. Η διάρκεια του κύκλου καθορίζεται από γιατρό που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας σας. Επικοινωνήστε με έναν ειδικό στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή πολυκλινική και μετά την εξέταση και τη λήψη των αποτελεσμάτων θα σας συνιστούν μια κατάλληλη δόση και το χρόνο λήψης του φαρμάκου.