FAQ

Προϊόντα

Είναι επώνυμα τα φάρμακα στη λίστα των φαρμάκων σας;

Όλα τα φάρμακα που βλέπετε στον κατάλογό μας είναι γενόσημα.

Τι σημαίνει ο όρος “generic”; Τα φάρμακα generic έχουν την ίδια επίδραση με τα επώνυμα φάρμακα;

Η διαφορά μεταξύ των επώνυμων φαρμάκων και των γενόσημων φαρμάκων συνιστάται μόνο στην ονομασία, τη μορφή, το χρώμα και την τιμή. Το γενόσημο φάρμακο ονομάζεται συνήθως με το όνομα μίας ενεργής χημικής ουσίας και στο εργοστάσιο ονομάζεται με το όνομα της μάρκας. Όχι όλα τα εργοστάσια- κατασκευαστές μπορεί να έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια συγκεκριμένη χημική ουσία, γι’ αυτό το λόγο οι κατασκευαστές των γενόσημων φαρμάκων μπορούν να παράγουν νόμιμα τα αποκαλούμενα «προϊόντα που δεν καλύπτονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας» – γενόσημα φάρμακα. Όσον αφορά τη χημική τους σύνθεση, είναι πανομοιότυπα και έχουν το ίδιο ιατρικό αποτέλεσμα. Έτσι όταν αγοράζετε ένα γενόσημο φάρμακο, πληρώνετε λιγότερα, αλλά έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού σας, θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιατί τα γενόσημα φάρμακα είναι τόσο φτηνά;

Σε αντίθεση με τα γενόσημα φάρμακα, μεγάλο μέρος των δαπανών οι αρχικοί κατασκευαστές ξοδεύουν για επιστημονικές έρευνες και διαφήμιση. Οι δαπάνες για απόκτηση μόνο της έγκρισης του Οργανισμού Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τεράστιες. Οι κατασκευαστές των γενόσημων φαρμάκων δεν δαπανούν μεγάλα ποσά για τέτοια πράγματα. Ως εκ τούτου, η χαμηλή τιμή του φαρμάκου θα είναι αισθητή για σας.

Τα χάπια σας δεν μοιάζουν με τα χάπια των επώνυμων εργοστασίων. Στα χάπια που έλαβα αναγράφεται διαφορετική ονομασία. Γιατί;

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, κανένας κατασκευαστής δεν μπορεί να λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χημική σύνθεση. Έτσι, τα γενόσημα φάρμακα μπορούν να έχουν τα ίδια δραστικά συστατικά όπως και τα επώνυμα χάπια. Ωστόσο, η ονομασία και η εμφάνιση (μορφή και χρώμα) των φαρμάκων προστατεύονται πάντοτε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία. Με βάση τα ανωτέρω, χρησιμοποιώντας την ονομασία και τη μορφή των επώνυμων χαπιών, ο κατασκευαστής που παράγει γενόσημα θα κατηγορηθεί για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, τα γενόσημα φάρμακα έχουν διαφορετική εμφάνιση, έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική μορφή διάκρισης σε σύγκριση με το χάπι του επίσημου εμπορικού σήματος.

Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος για την ποιότητα των χαπιών που μου προσφέρετε;

Η υψηλή ποιότητα των φαρμάκων που προσφέρουμε είναι το αντικείμενο της πρώτης μας προτεραιότητας. Η λογική είναι πολύ απλή: όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του προϊόντος μας, τόσο περισσότερους πελάτες έχουμε. Με μεγάλη ευθύνη προβαίνουμε στην επιλογή του προμηθευτή, η ποιότητα των φαρμάκων έχει ελεγχθεί λεπτομερώς και έχουν ελεγχθεί όλα τα έγγραφα. Τα φάρμακα παράχθηκαν στην Ινδία, ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από τον ινδικό οργανισμό αδειοδότησης, το Ινδικό FDA.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των χαπιών;

Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται σε κάθε συσκευασία. Κάθε παρτίδα έχει τη δική της ημερομηνία παραγωγής. Η διάρκεια ζωής είναι 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής και θα διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα ανάλογα με την παρασκευή τους.

Τι πρέπει να κάνω για να παραγγείλω από σας;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεχόμαστε τις παραγγελίες μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας. Δεν δεχόμαστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν θέλετε να παραγγείλετε ένα προϊόν από εμάς, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αγοράστε τώρα”
  • Επιλέξτε τον αριθμό των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε
  • Κάντε κλικ στο “Ολοκλήρωση αγοράς”
  • Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες για την παραγγελία
  • Ελέγξτε όλα τα πεδία, την ποσότητα του προϊόντος και κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση συναλλαγής”

Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Πότε θα στείλετε την παραγγελία;

Η διαδικασία παραγγελίας πραγματοποιείται με τον εξής τρόπο:

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα στη σελίδα ελέγχου και πατήσετε το κουμπί “Επιβεβαίωση”, οι πληροφορίες αποστέλλονται στο κέντρο επεξεργασίας όπου ελέγχεται η πιστωτική κάρτα.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, η παραγγελία σας εγκρίνεται και υποβάλλεται σε επεξεργασία.

Είναι ασφαλές να αφήνω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας στην ιστοσελίδα σας;

Φερόμαστε σοβαρά στην ασφάλεια των πελατών μας και επομένως έχουμε λάβει τα δέοντα μέτρα για την προστασία των στοιχείων σας. Για επιβεβαίωση πληρωμής της παραγγελίας σας θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα ασφαλούς σύνδεσης. Είναι αρκετά εύκολα να το ελέγξετε: όταν η επεξεργασία της πιστωτικής κάρτας μεταφέρεται στην εταιρεία μας, εμφανίζεται ένα σύμβολο που μοιάζει με λουκέτο, εμφανίζεται στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, δείχνει ότι οι πληροφορίες που εισάγετε στη φόρμα είναι κρυπτογραφημένες με το πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer). Παρακαλούμε, να θυμάστε ότι μια ασφαλής σελίδα αρχίζει με “https”: ενώ οι επικίνδυνες σελίδες αρχίζουν με “http”: χωρίς “s” στο τέλος.

Εκτός από την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης οι διακομιστές μας ελέγχονται καθημερινά για τυχόν απειλές ασφαλείας από εταιρείες, όπως McAfee και WebSafe.

Έχετε κανένα σύστημα εκπτώσεων;

Ναι, έχουμε.

Παράδοση

Παραδίδετε στην περιοχή μου;

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλο τον κόσμο, εκτός από ορισμένες ασιατικές χώρες.

Από πού αποστέλνονται τα χάπια;

Τα φάρμακα κατασκευάζονται στην Ινδία, όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από εκεί, αλλά υπάρχουν αποθήκες σε διάφορες χώρες, γεγονός που επιταχύνει την παράδοση.

Τι είδους συσκευασία χρησιμοποιείτε για αποστολή; Πρέπει να υπογράψω κατά την παραλαβή της παραγγελίας;

Η ιδιωτικότητά σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε ένα διακριτό φάκελο, τον οποίο θα βάλουν στο γραμματοκιβώτιό σας. Δεν χρειάζεται να υπογράφετε γι ‘αυτήν σε περίπτωση που η παραγγελία αποστέλλεται με τυπικό ταχυδρομείο.

Η παραγγελία μου θα αποσταλεί την ίδια μέρα που την έκανα;

Τα προϊόντα που πωλούμε είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση. Ωστόσο, πρέπει να ελέγξουμε την παραγγελία σας για να βεβαιωθούμε ότι τα στοιχεία παράδοσης είναι σωστά, μετά από αυτό το προϊόν που παραγγείλατε συσκευάζεται και μόνο τότε αποστέλλεται. Όλες αυτές οι διαδικασίες διαρκούν περίπου 1-2 ημέρες.

Ποιοι είναι οι τρόποι παράδοσης; Πότε μπορώ να περιμένω την παράδοση;

Προς το παρόν προσφέρουμε δύο τρόπους παράδοσης:

Ειδικό Διεθνές Ταχυδρομείο: Τα δέματα που αποστέλλονται μέσω αυτής της ταχυδρομικής υπηρεσίας μπορούν να παρακολουθούνται από τον αριθμό παρακολούθησης που παρέχεται μετά την αποστολή της παραγγελίας. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να στείλουμε την παραγγελία σας χωρίς τον αριθμό παρακολούθησης, αλλά με τον ίδιο χρόνο παράδοσης, όπως θα συνέβαινε με το Express Post.

Αυτό γίνεται κυρίως σε περιπτώσεις όταν πραγματοποιούμε επιτυχημένη παράδοση στις ευρωπαϊκές χώρες και στον Καναδά.

Πρότυπο Διεθνές Αεροπορικό Ταχυδρομείο: Τα δέματα που αποστέλλονται από αυτή την ταχυδρομική υπηρεσία ΔΕΝ μπορούν να παρακολουθούνται.

Δεν θα μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας με Διεθνές Express Post εάν γράψετε την ταχυδρομική διεύθυνση για αποστολή (π.χ. ταχυδρομική θυρίδα, ποστ-ρεστάν, Τμήμα αλληλογραφίας ποστ-ρεστάν, κατάστημα UPS, APO/FPO), ενός ξενοδοχείου ή του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος ή εάν μας δώσετε λάθος αριθμό τηλεφώνου.

Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη ότι ο καθορισμένος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται κατά μέσο όρο, ο οποίος αναφέρεται στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά δεν μπορεί να διασφαλιστεί λόγω των περιστάσεων ανωτέρας βίας που περιγράφονται παρακάτω.

Παρακαλούμε, προσέξτε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις λόγω του τελωνειακού ελέγχου του διεθνούς ταχυδρομείου.

Επιπλέον, δεν είμαστε υπεύθυνοι για παραδόσεις λόγω διακοπών λειτουργίας ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των φυσικών καταστροφών, των απεργιών και άλλων γεγονότων που καταστρέφουν τη διαδικασία ταχυδρομικής αποστολής  που είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

Ποιο είναι το κόστος της αποστολής;

Το κόστος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επιλογή τρόπου αποστολής, τις χώρες προορισμού και τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλετε. Για να μάθετε το κόστος παράδοσης, προσθέστε τα απαραίτητα προϊόντα στο καλάθι και μεταβείτε στο ταμείο.

Μπορεί η παραγγελία μου να κρατηθεί στο τελωνείο;

Εάν συμβεί αυτό, θα ενημερωθείτε. Θα ζητήσουν από τον παραλήπτη να έρθει και να δώσει την άδεια να ανοίξουν το δέμα. Μετά από αυτό μπορείτε να λάβετε τα προϊόντα σας. Αν έχετε προβλήματα με την παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Τι θα γίνει αν η συσκευασία έχει υποστεί ζημιά ή κάτι έχει χαθεί;

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μας και να δηλώσετε το πρόβλημα. Θα ξαναστείλουμε τα προϊόντα ή θα επιστρέψουμε τα χρήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, αναγνώστε την πολιτική μας.

Προσέξετε ότι αν η παραγγελία σας αποτελείται από 90 χάπια ή περισσότερα, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε μερικά πακέτα.

Πόσο θα πρέπει να πληρώσω εάν ξαναστείλετε το προϊόν;

Θα ξαναστείλουμε το προϊόν χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις. Δεν θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Διαχείριση Παραγγελιών

Πως μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

– να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας,

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω του Express International Post, ο αριθμός παρακολούθησης μπορεί επίσης να ληφθεί από την ίδια σελίδα.

Η παραγγελία δεν έχει σταλεί ακόμα. Πρέπει να αλλάξω τα στοιχεία αποστολής. Τι πρέπει να κάνω;

Να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα επιλύσουμε το πρόβλημά σας.

Πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία. Παρακαλώ, δώστε μου συμβουλές.

Παρακαλούμε, αναγνώστε την Πολιτική αποζημίωσης και επιστροφής.