Proair

Αγορά Proair online χωρίς ιατρική συνταγή

proairΣτο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο μπορείτε να βρείτε το Proair και να το αγοράσετε από την άνεση του σπιτιού σας μέσω του διαδικτύου. Αυτό που κάνει την αγορά από το διαδίκτυο ακόμα πιο εύκολη είναι ότι δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Στην Ελλάδα, αυτό είναι μία νόμιμη και γρήγορη επιλογή για όσους χρειάζονται το Proair.

Διαθέτουμε επίσης ανταγωνιστική τιμή για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη απόφαση για την υγεία σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά υψηλής ποιότητας φαρμάκων και αξιόπιστης εξυπηρέτησης πελατών.

Η αγορά φαρμάκων σε απευθείας σύνδεση είναι μια τάση που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω του διαδικτύου, μπορείτε να αγοράσετε φαρμακευτικά προϊόντα από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, χωρίς την ανάγκη να επισκεφθείτε ένα φαρμακείο. Αυτό είναι πολύ βολικό για όσους δεν μπορούν να κάνουν την προσωπική τους αγορά ή για όσους ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

5

100mcg × 1 inhaler
Τιμή: € 50.46
50.46
100mcg × 2 inhalers
Τιμή: € 78.01
39.01
100mcg × 3 inhalers
Τιμή: € 100.97
33.66
100mcg × 4 inhalers
Τιμή: € 110.15
27.54
100mcg × 6 inhalers
Τιμή: € 123.92
20.65
Δωρεάν αποστολή

Τι είναι το Proair

To Proair είναι ένα εισπνεόμενο βρογχοδιασταλτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την άμεση ανακούφιση επιθέσεων άσθματος και άλλων παθήσεων των αεραγωγών όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονική νόσος (ΧΑΠΝ).

Περιέχει το ενεργό συστατικό αλβουτερόλη, ένα αγωνιστή β2-αδρενεργικών υποδοχέων, που βοηθά στην χαλάρωση των λείων μυών στους αεραγωγούς και διευκολύνει την αναπνοή. Συνήθως είναι διαθέσιμο ως αερόλυμα δόσης μετρημένης και απαιτείται η σωστή τεχνική εισπνοής για την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Proair: Αναλυτική Παρουσίαση της Δραστικής Ουσίας

Η αλβουτερόλη, το ενεργό συστατικό του Proair, είναι ένας γρήγορος αγωνιστής των β2-αδρενεργικών υποδοχέων που χρησιμοποιείται για την επείγουσα διαχείριση και ανακούφιση των συμπτωμάτων του άσθματος και άλλων παθήσεων που επηρεάζουν τους αεραγωγούς. Με την ενεργοποίηση αυτών των υποδοχέων, η αλβουτερόλη προκαλεί χαλάρωση των λείων μυών των βρόγχων, καταπολεμώντας έτσι το σπασμό και διευκολύνοντας την αναπνοή.

Η βελτίωση της αερισμού όχι μόνο βοηθά τους ασθενείς να αναπνέουν πιο εύκολα αλλά μειώνει και τον κίνδυνο επιπλοκών που σχετίζονται με τη χρόνια αποφρακτική πνευμονική νόσο και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.

Η εφαρμογή του γίνεται με τη χρήση ενός συσκευασίας αερόλυμα δόσης μετρημένης, και είναι ζωτικής σημασίας οι ασθενείς να εκπαιδευτούν σωστά ως προς την τεχνική εισπνοής προκειμένου να εξασφαλίσουν την μέγιστη θεραπευτική απόδοση του φαρμάκου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Proair

Για την σωστή χρήση του Proair και την εξασφάλιση της μέγιστης αποδοτικότητας του φαρμάκου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Σιγουρευτείτε ότι η συσκευασία είναι καθαρή και ότι το εσωτερικό του στομίου δεν είναι φραγμένο.
 • Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν από κάθε χρήση για να αναμιχθούν τα συστατικά σωστά.
 • Κρατήστε τη συσκευασία κάθετα με το στόμιο να βρίσκεται στο κάτω μέρος.
 • Εκπνεύστε πλήρως, τοποθετήστε το στόμιο στο στόμα σας και κλείστε τα χείλη σας γύρω του για στεγανή εφαρμογή.
 • Εκπνεύστε βαθιά ενώ πιέζετε την συσκευασία για να απελευθερώσετε μια δόση του φαρμάκου.
 • Κρατήστε την αναπνοή σας για μερικά δευτερόλεπτα, δίνοντας χρόνο στο φάρμακο να εναποτεθεί στους αεραγωγούς.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη μια φορά, εάν έχει συνταγογραφηθεί παραπάνω από μία εισπνοή.
 • Μετά τη χρήση, καθαρίστε το στόμιο της συσκευασίας και το καπάκι.

Είναι σημαντικό να ακολουθούνται οι οδηγίες του ιατρού σας και να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Επισκεφθείτε έναν ειδικό για να εκπαιδευτείτε σωστά στην τεχνική της εισπνοής, εάν αισθάνεστε ανασφαλείς σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του φαρμάκου.

Ποια είναι η συνιστώμενη δόση του Proair;

Η ποσότητα του Proair που μπορείτε να χρησιμοποιείτε, εξαρτάται από την συχνότητα και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων σας, καθώς και από την ατομική σας ανταπόκριση στη θεραπεία. Συνήθως, για ενήλικες και παιδιά άνω των 4 ετών, η συνιστώμενη δόση για την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων είναι μία έως δύο εισπνοές, ανα 4 έως 6 ώρες.

Σε περίπτωση πρόληψης του άσθματος πριν από άσκηση ή έκθεση σε αλλεργιογόνο, γενικά, συνιστάται μία δόση τουλάχιστον 15 λεπτά προτού ξεκινήσετε. Σημαντικό να θυμάστε ότι η συχνότητα και η δόση πρέπει να προσαρμοζόνται από τον ιατρό σας βάσει των αναγκών σας και να μην υπερβαίνεται ο μέγιστος αριθμός των εισπνοών που συνιστούνται σε 24 ώρες.

Είναι ουσιώδες να συμμορφώνεστε με τις ιατρικές συμβουλές και να παρακολουθείτε ανταπόκρισή σας στη θεραπεία.

Η τιμή του Proair χωρίς ιατρική συνταγή.

Αναζητάτε την τιμή του Proair χωρίς ιατρική συνταγή; Η τιμή για ένα Proair είναι € 51, ενώ για 10 συσκευές εισπνοής θα πρέπει να πληρώσετε € 194. Εάν δεν έχετε συνταγή από έναν γιατρό, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές φαρμάκων στη θέση του Proair;

Ενώ το Proair είναι ένα δημοφιλές βρογχοδιασταλτικό, υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες σε χάπια για όσους ψάχνουν διαφορετικές επιλογές. Φάρμακα όπως τα Montelukast και Theophylline μπορεί να συνταγογραφηθούν σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του άσθματος και άλλων παρόμοιων πνευμονοπαθειών.

Είναι δυνατόν για τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το Proair;

Το Proair έχει εγκριθεί για χρήση σε παιδιά άνω των 4 ετών για τον έλεγχο και τη θεραπεία των συμπτωμάτων του άσθματος. Σημαντικό είναι να γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη του παιδιάτρου και με ακρίβεια να ακολουθείται η συνταγογράφηση της δόσης.

Η κατάλληλη εκπαίδευση για τη σωστή τεχνική εισπνοής είναι απαραίτητη, ενώ ιδανικά τα παιδιά πρέπει να βοηθούνται από τους γονείς ή κηδεμόνες κατά τη χρήση του φαρμάκου.

Ποια είναι τα συνήθη παρενέργειες του Proair;

Οι παρενέργειες από τη χρήση του Proair διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Συνηθισμένες είναι οι αίσθηση ταχυκαρδίας, πονοκεφάλου, και τρόμου. Επίσης, μερικοί χρήστες μπορεί να εμφανίσουν ξηροστομία, ερεθισμό στο λαιμό, και ναυτία. Αν και σπανιότερα, μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες όπως αυξημένη πίεση αίματος, πονοκέφαλοι και ταχυπαλμίες.

Εάν βιώσετε σοβαρές παρενέργειες όπως σφίξιμο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή, ή αλλεργικές αντιδράσεις όπως φραγμός, εξανθήματα, ή οίδημα, θα πρέπει να ζητήσετε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Ποια είναι η συνηθέστερη συχνότητα χρήσης του Proair;

Η συνηθέστερη συχνότητα χρήσης του Proair ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Για την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων του άσθματος ή άλλων παθήσεων των αεραγωγών, οι ενήλικες και τα παιδιά άνω των 4 ετών μπορούν να χρησιμοποιούν μία έως δύο εισπνοές κάθε 4 έως 6 ώρες.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται προληπτικά, είναι συνήθως μερικές εισπνοές πριν από άσκηση ή έκθεση σε γνωστό αλλεργιογόνο. Πάντα η ακριβής συχνότητα και ποσότητα πρέπει να καθορίζεται από τον ιατρό, βάσει της ατομικής ανταπόκρισης και των κλινικών αναγκών του ασθενή.

Ποια είναι η σύγκριση του Proair με άλλες θεραπείες για το άσθμα;

Το Proair, συγκριτικά με άλλες θεραπείες για το άσθμα, προσφέρει ταχεία δράση συμβάλλοντας στην αμεση διαχείριση των συμπτωμάτων. Σε αντίθεση με τα κορτικοστεροειδή, που λειτουργούν ως μακροχρόνια αντιφλεγμονώδης θεραπευτική παρέμβαση, το Proair χρησιμοποιείται ως βραχυχρόνιο ανακουφιστικό για άμεσες βελτιώσεις στην αναπνοή.

Εκτός από αυτό, η ευκολία χρήσης μέσω εισπνοών το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Αυτό δεν αφήνει ασυζητητί τη σημασία της συμπληρωματικότητας του Proair με άλλα φάρμακα, όπως τα αντιλευκοτριενικά ή τα κορτικοστεροειδή ρινικά σπρέι, τα οποία μπορεί να είναι αναγκαία για μια πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της πάθησης.

Πώς να αποθηκεύσετε σωστά το Proair;

Για να διατηρήσετε το Proair στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ακολουθήστε αυτές τις αποθηκευτικές οδηγίες:

 • Κρατήστε τη συσκευασία σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από την άμεση θερμότητα και το φως.
 • Αποφύγετε τον παγετό και την υπερβολική υγρασία.
 • Φυλάξτε τη συσκευασία του φαρμάκου μακριά από τα παιδιά.
 • Ελέγξτε πάντα την ημερομηνία λήξης πριν από τη χρήση και μην χρησιμοποιείτε το φάρμακο αν έχει λήξει.
 • Μην πετάτε το φάρμακο στην τουαλέτα ή στο νεροχύτη και μην το πετάτε στα σκουπίδια. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας πώς να απορρίπτετε τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε πια.
 • Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, εξασφαλίζεται ότι το Proair θα παραμένει ασφαλές και αποτελεσματικό για τη χρήση όποτε χρειάζεστε την ανακούφιση που προσφέρει.