Πολιτική

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Τα φάρμακα που προσφέρουμε κατασκευάζονται και αποστέλλονται από την Ινδία. Είναι πολύ μακρύς δρόμος, οπότε η παράδοση απαιτεί χρόνο. Συνήθως, η αποστολή παραδίδεται εντός 10-17 ημερών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση 5 ημερών.

Σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας αναφέρετε αυτό το πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε μια λύση που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα ενδιαφέροντά σας.

Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή, η οποία θα καλύψει πλήρως τα ενδιαφέροντά σας.

Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας

Στρίβουμε την προσοχή σας ότι αποδεχόμαστε την ακύρωση της παραγγελίας ΜΟΝΟ εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώνοντάς την για την απόφασή σας. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας μετά από 24 ώρες, η ακύρωση της παραγγελίας δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση αποστολής στη φόρμα παραγγελίας, σας συνιστούμε να κάνετε διπλό έλεγχο πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Οποιοδήποτε σφάλμα μπορεί να οδηγήσει σε μη παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Εάν παρατηρήσετε ότι η διεύθυνση ήταν εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να μας ενημερώσετε.

Πολιτική επιστροφής

Τα φάρμακα που προσφέρουμε είναι ισοδύναμα με τα προϊόντα των επώνυμων μαρκών. Εγγυόμαστε ότι έχουν την ίδια χημική σύνθεση και το ίδιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την επίδραση των φαρμάκων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το πρόβλημα. Στείλτε μας στην διεύθυνση επιστροφής, μόλις το προϊόν παραληφθεί στο τμήμα επιστροφής μας, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τη σωστή δόση των προϊόντων και ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Θυμηθείτε ότι οι συνέπειες μπορεί να επιβραδυνθούν με την κατανάλωση λιπαρών τροφών και αλκοόλ.

Σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης (η παράδοση διαρκεί 10-17 ημέρες, μπορεί να υπάρξει πρόσθετη καθυστέρηση 5 ημέρες για τελωνειακό έλεγχο), μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας για να δικαιούστε την επιστροφή χρημάτων. Η πληρωμή σας θα επιστραφεί πλήρως στην πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία επιστροφής συνήθως διαρκεί 5-7 εργάσιμες ημέρες, μετά από αυτή την περίοδο η επιστροφή θα γίνει στην πιστωτική σας κάρτα.

Λόγω των ιδιοτήτων των προϊόντων που προσφέρουμε, δεν δεχόμαστε επιστροφές. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι συνθήκες αποθήκευσης έχουν τηρηθεί κατά τη μεταφορά της παραγγελίας, οπότε δεν μπορούμε να τα δεχτούμε, ακόμη και αν δεν έχει παραβιαστεί η ακεραιότητα της συσκευασίας.

Πολιτική Απορρήτου

Κατανοούμε ότι η εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που παρέχετε είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το χρησιμοποιήσουμε προσεκτικά και με ασφαλή τρόπο. Αυτές οι πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται ποτέ μαζί με άλλες εταιρείες ή τρίτους παρόχους υπηρεσιών.

Όλες οι συναλλαγές στη σελίδα παραγγελίας μας είναι 100% ασφαλείς. Προστατεύουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας με το πρωτόκολλο 256-bit Secure Sockets Layer (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει. Επιπλέον, οι εξυπηρετητές χρεώσεων (billing server) μας είναι πιστοποιημένοι από ανεξάρτητες υπηρεσίες που εγγυώνται ότι διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς.

Μόνο τα τελευταία 4 ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας αντικατοπτρίζονται στη βάση δεδομένων μας, επομένως ακόμη και οι διαχειριστές υποστήριξης πελατών μας δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία πιστωτικής κάρτας.