Demadex

Demadex — γενόσημα δισκία με τορσεμίδη

demadexΗ υψηλή αρτηριακή πίεση αποτελεί μία κοινή πάθηση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το Demadex θεωρείται ευρέως μία αποτελεσματική λύση για την πίεση, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση του οιδήματος, δηλαδή της κατακράτησης υγρών, πού οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ανεπάρκεια της καρδιάς ή σε παθήσεις του ήπατος και των νεφρών. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως το Demadex με την δραστική ουσία τορσεμίδη που αυτό περιέχει μπορεί να αντιμετωπίσει και καταστάσεις που αφορούν τον COVID-19.

4.9

10mg × 30 tablets
Τιμή: € 50.31
1.68
10mg × 60 tablets
Τιμή: € 61.92
1.03
10mg × 90 tablets
Τιμή: € 73.53
0.82
10mg × 120 tablets
Τιμή: € 85.14
0.71
10mg × 180 tablets
Τιμή: € 108.36
0.60
10mg × 360 tablets
Τιμή: € 202.43
0.56
Δωρεάν αποστολή
20mg × 30 tablets
Τιμή: € 60.26
2.01
20mg × 60 tablets
Τιμή: € 81.82
1.36
20mg × 90 tablets
Τιμή: € 103.38
1.15
20mg × 120 tablets
Τιμή: € 124.94
1.04
20mg × 180 tablets
Τιμή: € 168.06
0.93
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή

Μάθετε τι είναι το Demadex και πώς αυτό δρα

Το Demadex ανήκει σε μία κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται διουρητικά. Αυτό που ουσιαστικά κάνουν τα φάρμακα αυτά είναι να οδηγούν τα νεφρά να αποκρίνουν περισσότερα υγρά και ηλεκτρολύτες, καθώς επίσης και χλωριούχο νάτριο, δηλαδή αλάτι. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των περιττών υγρών από τον οργανισμό, κάτι το οποίο οδηγεί στον περιορισμό των οιδημάτων. Παράλληλα, το Demadex καταφέρνει επίσης να ρίξει την αρτηριακή πίεση.

Στην περίπτωση του COVID-19 υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις πως το συγκεκριμένο φάρμακο βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, κάτι το οποίο ερευνάται αυτή τη στιγμή η επιστημονική κοινότητα. Δεν υπάρχουν ακόμη οριστικά αποτελέσματα και μελέτης περί τούτου. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως το συγκεκριμένο φάρμακο δίνεται ήδη από γιατρούς στην Ευρώπη σε μονωμένες περιπτώσεις COVID-19 με επιτυχία.

Διαδικασία λήψης του Demadex με ασφάλεια

Το Demadex υπάρχει διαθέσιμο για αγορά online στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο σε χαμηλή τιμή. Μπορείτε να το βρείτε σε χάπια των 10 mg, αλλά και σε χάπια των 20 mg και σε διαφορετικές συσκευασίες ανάλογα με την ποσότητα των χαπιών που περιέχονται σε αυτές. Πρόκειται για ένα γενόσημο φάρμακο το οποίο παρασκευάζεται στην Ινδία. Πριν από την αγορά και λήψη του καλό θα είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για το αν μπορείτε να πάρετε το Demadex και ποια ακριβώς θα είναι η δοσολογία πού είναι κατάλληλη στη δική σας περίπτωση.

Ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς, τη σοβαρότητα της πάθησης του, τις υπόλοιπες θεραπευτικές αγωγές που ενδεχομένως να παίρνει κι άλλους παράγοντες διαμορφώνεται η κατάλληλη δόση. Στην περίπτωση της υψηλής πίεσης δεν χρειάζονται συνήθως παραπάνω από 5 mg του Demadex την μέρα. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του οιδήματος λόγω καρδιοπάθειας η τυπική δόση διαμορφώνεται στα επίπεδα των 10 mg με 20 mg.

Στην περίπτωση του οιδήματος λόγω αδυναμίας των νεφρών, μια τυπική δόση έναρξης λήψης είναι τα 20 mg, ενώ για το οίδημα λόγω αδυναμίας στο ήπαρ η τυπική δόση είναι μικρότερη και διαμορφώνεται στα επίπεδα των 5 -10 mg. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών λαμβάνουν μικρότερες ποσότητες, σύμφωνα με τις υποδείξεις του παιδιάτρου, ενώ οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών ενδέχεται να είναι καλύτερο να ξεκινήσουν με μικρότερες ποσότητες.

Σε κάθε περίπτωση η μέγιστη δοσολογία είναι τα 40 mg την ημέρα (σε περίπτωση προβλημάτων στο ήπαρ) ή τα 200 mg αντίστοιχα την ημέρα (στις υπόλοιπες περιπτώσεις).

Οδηγίες για ασφαλή χρήση του Demadex

Το Demadex έχει σχεδιαστεί προκειμένου να χρησιμοποιείται για μικρό χρονικό διάστημα για την αποβολή κυρίως υγρών του οργανισμού. Παρότι έχει θετική δράση όσον αφορά την υψηλή πίεση δεν συνιστάται για μακροχρόνια χρήση. Έχετε επίσης κατά νου τα εξής:

  • Στην περίπτωσή οιδήματος πού οφείλεται στην καρδιά, αν δεν προχωρήσετε στη λήψη του φαρμάκου η καρδιά θα χρειαστεί να λειτουργήσει περισσότερο και θα έχετε δυσκολία στην αναβολή λόγω της συσσώρευσης υγρών.
  • Αν σταματήσετε τη λήψη απότομα, αυτό μπορεί να έχει επίδραση στα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης. Αυτό σημαίνει αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού ή εμφράγματος. Αν αντιμετωπίζετε καρδιακά προβλήματα, προβλήματα στο ήπαρ ή στα νεφρά ενδεχομένως να υπάρξει και ανεπιθύμητη συσσώρευση υγρών στον οργανισμό σας.
  • Εάν δεν λαμβάνετε προγραμματισμένα το φάρμακο, η αρτηριακή σας πίεση μπορεί να μην βελτιωθεί ή να χειροτερέψει. Αυξάνετε επίσης τις πιθανότητες εγκεφαλικού ή εμφράγματος. Ενισχύετε επίσης έτσι τη συσσώρευση υγρών εφόσον αντιμετωπίζετε καρδιακά προβλήματα, ηπατικές οι νεφρικές νόσους.
  • Σε περίπτωση που ξεχάσετε να πάρετε κάποια δόση, τότε προχωρήστε άμεσα στη λήψη του φαρμάκου όταν το θυμηθείτε. Αν απομένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη σας δόση, τότε αφήστε τελείως τη δόση που χάσατε και προχωρήστε στην επόμενη προγραμματισμένη σαν να είχατε πάρει κανονικά τη δόση σας.

Παρενέργειες του Demadex στον οργανισμό

Οι κυριότερες παρενέργειες που μπορούν να προκληθούν λόγω του Demadex μετά την αγορά και τη χρήση του είναι βήχας, πονοκέφαλος, συχνή ούρηση, πόνος στο λαιμό, στομαχικές διαταραχές, απώλεια ακοής, κουδούνισμα στα αυτιά, δυσκοιλιότητα, διάρροια, δίψα και αδυναμία. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα συμπτώματα Αυτά είναι ήπια και υποχωρούν μετά από λίγο.

Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις καταγράφεται σύγχυση, ζαλάδα, μυϊκή αδυναμία, ταχυκαρδία, γρήγορη και ανεξήγητη απώλεια βάρους, δερματικές παθήσεις, αιμόπτυση, στηθάγχη και προβλήματα αναπνοής ή κατάποσης. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε αυτά τα επικίνδυνα συμπτώματα καλέστε αμέσως ιατρική βοήθεια δίχως καθυστέρηση.

Πώς να αγοράσετε το Demadex online σε συμφέρουσα τιμή στην Ελλάδα

Οι τιμές στα φαρμακεία στην χώρα μας είναι πολύ υψηλές για την αγορά του συγκεκριμένου φαρμάκου αλλά και γενικότερα, για όλα τα φάρμακα τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα. Προτιμήστε την παραγγελία και αγορά του Demadex online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε από τις νέες τιμές στο συγκεκριμένο φάρμακο και σε όλα όσα παρέχουμε στο κατάστημά μας. Η τιμή θα σας εκπλήξει.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας εξυπηρετήσουν σε κάποια ουρά, ούτε να ντρέπεστε να αγοράσετε συγκεκριμένα φάρμακα αποκαλύπτοντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους και να σας απασχολεί η τιμή.

Η αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται εύκολα και online από το σπίτι σας με τη χρήση μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα έχετε ολοκληρώσει την αγορά του Demadex και όλων των φαρμάκων που σας ενδιαφέρουν.

Πώς να κάνετε την αγορά του Demadex χωρίς συνταγή

Η απάντηση και πάλι είναι online μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Προχωρήσετε σε αγορά του Demadex και όλων των φαρμακευτικών προϊόντων που σας παρέχουμε online σε πολύ χαμηλή τιμή και μάλιστα χωρίς συνταγή γιατρού. Σε κάθε περίπτωση όμως φροντίστε να έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας αναφορικά με το αν πρέπει να παίρνετε τα συγκεκριμένα φάρμακα και σε ποια δοσολογία.

Πραγματοποιούμε αποστολή των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα σε εκπληκτική τιμή μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ολοκλήρωση σε κάθε αγορά.