Kamagra Gold

Παραγγελία και λήψη του Kamagra Gold

kamagra goldΥπάρχουν πάρα πολλά φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία στην αγορά. Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιλέξει κάνεις και θα πρέπει να κάνει τις δοκιμές του προκειμένου να διαλέξει κάποιο πιο κατάλληλο ίσως για τον οργανισμό του. Το Kamagra Gold είναι ένα δημοφιλές γενόσημο φάρμακο, που περιέχει Κιτρική Σιλδεναφίλη. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αποτελεσματική ουσία που προσφέρει αυξημένες επιδόσεις τους άντρες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Τρόπος δράσης του Kamagra Gold μετά την αγορά

Το Kamagra Gold λειτουργεί ουσιαστικά όπως τα αντίστοιχα φάρμακα στην αγορά με την ίδια δραστική ουσία. Οι ασθενείς που προχωρούν στη λήψη του Kamagra Gold όταν επιθυμούν να έρθουν σε ερωτική επαφή, αναφέρουν πως είναι αποτελεσματικό για τέσσερις έως έξι ώρες, ενώ ιατρικά έχει αποδειχθεί πως είναι αποτελεσματικό ακόμα περισσότερο.

4.9

50mg × 12 tablets
Τιμή: € 44.17
3.68
50mg × 20 tablets
Τιμή: € 51.70
2.58
50mg × 32 tablets
Τιμή: € 67.69
2.12
50mg × 60 tablets
Τιμή: € 112.85
1.88
50mg × 92 tablets
Τιμή: € 159.89
1.74
Δωρεάν αποστολή
50mg × 120 tablets
Τιμή: € 188.11
1.57
Δωρεάν αποστολή
100mg × 12 tablets
Τιμή: € 46.99
3.92
100mg × 20 tablets
Τιμή: € 56.40
2.82
100mg × 32 tablets
Τιμή: € 75.22
2.35
100mg × 60 tablets
Τιμή: € 126.96
2.12
100mg × 92 tablets
Τιμή: € 188.11
2.04
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή

Η δραστική ουσία, Κιτρική Σιλδεναφίλη, έχει ως αποτέλεσμα ουσιαστικά τη διαστολή των αγγείων όπου περνάει το αίμα στην ευαίσθητη περιοχή του ανδρικού πέους. Η μεγαλύτερη ροή αίματος έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση στύσης, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου αυτό είναι ανέφικτο για ψυχολογικούς ή για καθαρά σωματικούς λόγους. Από μόνο του βέβαια το Kamagra Gold δεν είναι ικανό να προκαλέσει αίσθηση, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει πρωτύτερα σεξουαλική διέγερση.

Δοσολογία κι ενδεικτική τιμή του Kamagra Gold

kamagra goldΑν πραγματοποιήσετε την αναζήτηση σας, θα δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε το Kamagra Gold σε ταμπλέτες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν online ταμπλέτες των 50 mg ή αντίστοιχα ταμπλέτες των 100 mg. Μπορείτε να ξεκινήσετε ενδεχομένως με μία μικρή δόση του ενός χαπιού των 50 αρχικά και να την αυξήσετε στα 100, εφόσον το κρίνετε επιθυμητό. Φροντίστε, ωστόσο, να μην λαμβάνετε παραπάνω από μία δόση των 100 mg, πού είναι το μέχρι το συνιστώμενο όριο δόσης.

Όσον αφορά τώρα την τιμή του Kamagra Gold, μπορούμε να πούμε πως αυτή διαμορφώνεται από περίπου τα 2 έως και τα 3 ευρώ για την κάθε κάψουλα, ανάλογα με την ποσότητα της δραστικής ουσίας και τη συσκευασία που θα επιλέξετε. Υπάρχουν συσκευασίες που περιέχουν μόλις 12 κάψουλες και οικονομικές συσκευασίες με δεκαπλάσια ποσότητα (120 κάψουλες).

Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η συσκευασία που αγοράζετε, τόσο μειώνεται η τιμή στην αγορά, ενώ αντίστοιχα θα λάβετε έξτρα δώρα από εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να λάβετε έως και 20 χάπια Viagra κανονικά και Soft, αγοράζοντας τη μεγάλη, οικονομική συσκευασία ή και λιγότερα δώρα στις μικρότερες συσκευασίες. Η τιμή αλλάζει δραματικά, ανάλογα με την επιλογή της συσκευασίας και τον αριθμό των ταμπλετών.

Γιατί αξίζει να πάρετε το Kamagra Gold online στο κατάστημά μας

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο πιθανότατα θα επιλέξετε το online ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τιμές του Kamagra Gold. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε νέες τιμές που είναι σίγουρα από τις πιο ανταγωνιστικές στην παγκόσμια αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε το Kamagra Gold και ένα πλήθος από παρόμοια προϊόντα για τη στυτική δυσλειτουργία και την σεξουαλική επιθυμία σε άντρες και σε γυναίκες. Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει πραγματικά να πραγματοποιήσετε την αγορά σας σε εμάς είναι:

  • επειδή η τιμή είναι πραγματικά χαμηλή
  • επειδή αγοράζετε online χωρίς να τρέχετε σε κάποιο φαρμακείο
  • επειδή η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται ταχύτατα και την έχετε στα χέρια σας σε ελάχιστο χρόνο
  • επειδή σας κάνουμε πολλά δώρα μαζί με τις παραγγελίες σας
  • επειδή όλες οι παραγγελίες γίνονται χωρίς συνταγή από κάποιον γιατρό
  • επειδή τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά και ασφαλή
  • επειδή φροντίζουμε για την ιδιωτικότητα σας και δεν πρόκειται να σας εκθέσουμε με τη συσκευασία που θα σας στείλουμε

Ανεπιθύμητες ενέργειες του Kamagra Gold χωρίς συνταγή γιατρού

Παρότι σε εμάς δεν χρειάζεται να έχετε κάποια συνταγή για να προχωρήσετε σε αγορά, οφείλετε να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το Kamagra Gold, αλλά και γενικότερα όλα τα φάρμακα πού αγοράζετε online και σε φυσικά φαρμακεία. Όλα ανεξαρτήτως στα φάρμακα έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες. Στην περίπτωση του Kamagra Gold οι ανεπιθύμητες αυτές ενέργειες είναι μεν σπάνιες αλλά υπάρχουν.

Ανάμεσα στις πιο κοινές παρενέργειες που μπορείτε να έχετε μετά την αγορά και την  χρήση του Kamagra Gold είναι ο φυσικός ερεθισμός ή κοκκίνισμα, ο πονοκέφαλος, το βούλωμα της μύτης, η ξηρότητα στους οφθαλμούς, η ήπιου επιπέδου ναυτία κλπ. Πολύ πιο σπάνια ενδέχεται να υπάρξουν πόνοι σε σημεία του σώματος, διάρροια, προβλήματα στην όραση, στομαχικές διαταραχές και διαταραχές του ύπνου. Όλες αυτές οι παρενέργειες είναι παροδικές και δεν είναι επικίνδυνες.

Τέλος, σε ιδιαίτερα σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει πολύ σοβαρή απώλεια όρασης ή ακοής ή πριαπισμός από το Kamagra Gold, δηλαδή επώδυνη στύση που διαρκεί πάνω από 4 ώρες. Στις περιπτώσεις αυτές είναι καλό να εμπιστευτείτε τη γνώμη κάποιου γιατρού άμεσα.

Θα πρέπει επίσης να ζητάτε τη συμβουλή του γιατρού σας όσον αφορά τη χρήση, αλλά και την ποσότητα της δόσης του Kamagra Gold εάν πάσχετε από σοβαρές ασθένειες και παίρνετε φαρμακευτική αγωγή. Ιδιαίτερα επικίνδυνες είναι οι περιπτώσεις παθήσεων της καρδιάς, η αρτηριακή πίεση, περιπτώσεις αναιμίας, HIV κλπ.

Πρακτικές συμβουλές για τη χρήση του Kamagra Gold στην Ελλάδα

Σίγουρα κάνατε πολύ καλά με την αγορά του Kamagra Gold από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Έχετε όμως υπόψη σας κάποια πράγματα που είναι σημαντικά ως συμβουλές. Καταρχάς, φροντίστε πάντα να παίρνετε σωστά την κατάλληλη ποσότητα φαρμάκου. Εάν νιώθετε άσχημα καλέστε το γιατρό σας και πάρτε τουλάχιστον τη συμβουλή του.

Έχετε επίσης υπόψη σας ότι κάποια στυλ ζωής με καταχρήσεις μπορούν να έχουν επίδραση στη στυτική λειτουργία σας. Βελτιώνοντας τις συνθήκες μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του Kamagra Gold ή να το χρησιμοποιείτε ακόμα πιο σπάνια. Δείξτε, τέλος, ιδιαίτερη προσοχή όταν λαμβάνεται το Kamagra Gold και αποφύγετε το αλκοόλ, καθώς ενδέχεται να σας ρίξει την πίεση και κατά συνέπεια να μειώσει την σεξουαλική σας απόδοση, κάτι το οποίο φυσικά δεν επιθυμείτε.