Oxsoralen

Oxsoralen για δερματικές παθήσεις και αντιμετώπιση COVID-19

oxsoralenΠολύς κόσμος σήμερα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ταλαιπωρείται από δερματικές παθήσεις που κάνουν την καθημερινότητα του πιο δύσκολη και επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση αλλά και πολλές φορές τη λειτουργικότητά του. Εκτός των άλλων τα προβλήματα αυτά επιφέρουν και ψυχολογικές συνέπειες. Το Oxsoralen έρχεται να βοηθήσει αποτελεσματικά τα περιστατικά αυτά, προσφέροντας μία αξιόπιστη λύση που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πασχόντων.

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει επίσης πως έχει ευεργετική δράση και στην αντιμετώπιση του COVID-19, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται με μεγάλη αποτελεσματικότητα και στα συγκεκριμένα περιστατικά.

4.9

10mg × 40 tablets
Τιμή: € 41.42
1.04
10mg × 80 tablets
Τιμή: € 66.29
0.83
10mg × 120 tablets
Τιμή: € 93.94
0.78
10mg × 200 tablets
Τιμή: € 138.16
0.69
Δωρεάν αποστολή

Το εύρος της δράσης του Oxsoralen

To Oxsoralen μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος από δερματικές παθήσεις που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο όλων των ηλικιών. Στις πιο συχνές περιπτώσεις μιλάμε για λεύκη, ψωρίαση και ατοπική δερματίτιδα, δηλαδή πολύ κοινές δερματολογικές παθήσεις. Στην περίπτωση της λεύκης το Oxsoralen καταφέρνει να επιστρέψει το χρωματισμό του δέρματός στις επηρεασμένες περιοχές.

Αντίστοιχα, στην ατοπική δερματίτιδα και στην ψωρίαση το Oxsoralen χρησιμοποιείται μαζί με άλλα φάρμακα, προσφέροντας πολύ καλά αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες. Το φάρμακο έχει τη δράση φωτοευαισθητοποιητή. Έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ γρήγορα στο δέρμα του ασθενούς μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Σε συνδυασμό με την υπεριώδη ακτινοβολία προκαλείται μία φλεγμονή που είναι επιθυμητή ιατρικά.

Όσον αφορά τώρα τον COVID-19, το φάρμακο δίνεται μεμονωμένα από γιατρούς σε ασθενείς στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση του ιού, καθώς φαίνεται πως έχει ευεργετική δράση και περιορίζει τα συμπτώματα από την ασθένεια σε σχέση με τους ασθενείς που δεν έχουν λάβει το Oxsoralen ως φαρμακευτική αγωγή. Το φάρμακο είναι γενόσημο και περιέχει την φαρμακευτική ουσία μεθοξαλένη, ενώ παρασκευάζεται στην Ινδία με εξαιρετικά υψηλή αποτελεσματικότητα.

Ο τρόπος λήψης του Oxsoralen

Μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά του Oxsoralen στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ξεκινήσετε τη λήψη του φαρμάκου. Το φάρμακο υπάρχει διαθέσιμο σε κάψουλες των 10mg, ενώ οι διαθέσιμες συσκευασίες περιέχουν από 40 έως 360 κάψουλες του προϊόντος. Ανάλογα μάλιστα με την ποσότητα που θα παραγγείλετε, διαμορφώνεται και το τελικό κόστος που θα κληθείτε να πληρώσετε.

Συγκεκριμένα, η τιμή για την αγορά ξεκινά περίπου από το 1 ευρώ ανά δόση και μπορεί να πέσει πολύ χαμηλότερα. Αυτό συμβαίνει στις πιο μεγάλες αλλά και ποιο οικονομικές συσκευασίες των 200 και 360 καψουλών με την οποία εξασφαλίζετε εκτός των άλλων και δωρεάν μεταφορικά. Αφού κάνετε την παραγγελία σας online και παραλάβετε το προϊόν μπορείτε να μπείτε στο ημερήσιο πρόγραμμα λήψης του φαρμάκου σωστά και προγραμματισμένα. Καταπιείτε απλά μία κάψουλα με νερό. Θα πρέπει να ακολουθήσετε την ποσότητα της δραστικής ουσίας που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας και να μην λαμβάνετε το φάρμακο πάνω από μία φορά την ημέρα.

Στους ενήλικες μία τυπική δόση είναι 20 mg την ημέρα. Βέβαια σημασία για τη σωστή δόση έχουν πολλοί παράγοντες, όπως είναι για παράδειγμα το σωματικό βάρος και οι διαφορές παθήσεις που μπορούν να μεταβάλουν την δόση κατά περίπτωση. Καλό είναι η λήψη να γίνει λίγες ώρες πριν την έκθεση στον ήλιο. Εφόσον χάσετε κάποια δόση συνεχίστε κανονικά με λήψη του φαρμάκου αμέσως και συνεχίστε στη συνέχεια με το κανονικό σας πρόγραμμα. Μην πάρετε διπλή δόση για να καλύψετε εκείνη που ενδεχομένως να χάσατε.

Ποιος δεν πρέπει να προχωρήσει στη λήψη Oxsoralen

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών που πρέπει να αποφύγουν τη λήψη του Oxsoralen. Μιλάμε εδώ συγκεκριμένα για:

  • Άτομα με πολλές αλλεργίες και αλλεργία συγκεκριμένα στην μεθοξαλένη.
  • Άτομα ηλικίας κάτω των 12 ετών.
  • Άτομα τα οποία βρίσκονται σε κύηση ή προγραμματίζουν κάποια εγκυμοσύνη.
  • Άτομα που πάσχουν από αφασία.
  • Άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα στο ήπαρ.
  • Άτομα με ιατρικές παθήσεις που αυξάνουν την ευαισθησία στο φως (πορφυρία, λύκος ή λοιμώδης λευκοδερμία).

Σημαντικότερες παρενέργειες του Oxsoralen

Ακόμα και αν είστε τυπικοί με τις δόσεις του Oxsoralen, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες, είτε ήπιες είτε πιο σοβαρές, κατά κύριο λόγο όμως προσωρινές. Δεν έχουν βέβαια όλοι οι ασθενείς που Oxsoralen παρενέργειες, αλλά ένας περιορισμένος αριθμός αυτών.

Ανάμεσα στις παρενέργειες περιλαμβάνονται: ναυτία, φαγούρα στο δέρμα, νευρικότητα, ζαλάδες, κατάθλιψη ή αλλαγές στο δέρμα, όπως ακμή, φακίδες κλπ. Σε πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθούν φουσκάλες στο δέρμα, ξεφλούδισμα, ερυθρότητα και πρήξιμο, το οποίο είναι πιο συνηθισμένο ως φαινόμενο στα κάτω άκρα.

Συμβουλές για ασφάλεια και σωστή αποθήκευση Oxsoralen

Φροντίστε να κρατήσετε το Oxsoralen και όλα τα φάρμακα που έχετε στη διάθεση σας σε ένα ασφαλές μέρος μακριά από παιδιά. Φροντίστε το μέρος της αποθήκευσης αυτό να είναι σκοτεινό και όχι πολύ ζεστό ή αντίστοιχα υγρό (πχ. ένα ντουλάπι το οποίο δεν το βλέπει απευθείας στο ηλιακό φως).

Φροντίστε επιπλέον να λαμβάνετε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν την αγορά και τη λήψη Oxsoralen και όλων των φαρμακευτικών προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Μην δίνετε το φάρμακο σε άλλους, ακόμα κι αν φαίνεται να έχουν τα ίδια συμπτώματα με εσάς, καθώς μπορεί το φάρμακο στη δική τους περίπτωση να αποδειχθεί αναποτελεσματικό ή ακόμη και επιζήμιο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Oxsoralen online χωρίς συνταγή γιατρού στην Ελλάδα

Ο καλύτερος τρόπος για να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο κι άλλα φάρμακα και να εξασφαλίσετε χαμηλή τιμή σε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε online είναι δίχως αμφιβολία να χρησιμοποιείστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πέρα από την τιμή που είναι δεδομένα πολύ πιο χαμηλή συν τις προσφορές που σας δίνουμε, έχετε πολλά ακόμα πλεονεκτήματα εφόσον αγοράζεται online σε μας. Για παράδειγμα, προχωράτε σε αγορά χωρίς συνταγή γιατρού το Oxsoralen κι άλλα φάρμακα και φυσικά δεν χρειάζεται να στέκεστε στην ουρά σε κάποιο φαρμακείο χάνοντας άσκοπα το χρόνο σας για να πάρετε το προϊόν σε υψηλότερη τιμή.

Δεν έχει μόνο η τιμή σημασία στην αγορά Oxsoralen

Τα πλεονεκτήματα που έχετε κάνοντας την αγορά σας σε εμάς είναι πολύ περισσότερα. Για παράδειγμα μετά την αγορά εξασφαλίζετε γρήγορη παράδοση όλων των παραγγελιών σας. Αυτό μάλιστα γίνεται σε συσκευασίες που δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν το περιεχόμενό τους. Πάνω από όλα, όμως, είναι η πρακτικότητα που έχει σημασία για τους περισσότερους και το γεγονός πως αποδεδειγμένα λαμβάνετε online ποιοτικά φάρμακα σε νέες τιμές που είναι χαμηλές και είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά.