Parlodel

Λήψη Bromocriptine για τις ορμονικές διαταραχές

ParlodelΤο Parlodel αποτελεί ένα δημοφιλές φάρμακο στη διεθνή αγορά, το οποίο χρησιμοποιεί τη δραστική ουσία Βρωμοκρυπτίνη. Το συγκεκριμένο φάρμακο και η συγκεκριμένη δραστική ουσία, χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση όγκων της υπόφυσης, την αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον, του προληπτικού κακοήθους συνδρόμου, της υπερπρολακτιναιμίας, καθώς επίσης και του διαβήτη τύπου 2 (ως πρόσθετη αγωγή).

Πώς ακριβώς λειτουργεί στο σώμα το Parlodel

Το Parlodel ουσιαστικά αυτό που κάνει να αντιμετωπίζει καταστάσεις ορμονικής ανισορροπίας στις οποίες εντοπίζεται αυξημένη ποσότητα προλακτίνης στο αίμα. Τα αυξημένα επίπεδα αυτής της ουσίας μπορούν να προκαλέσουν σεξουαλικά προβλήματα, προβλήματα στον κύκλο των γυναικών, προβλήματα γονιμότητας, απώλεια μυϊκής μάζας σε άνδρες, ανάπτυξη του στήθους σε άνδρες και γυναίκες, καθώς επίσης και υποχώρηση της σεξουαλικής επιθυμίας.

4.8

2.5mg × 30 tablets
Τιμή: € 69.93
2.33
2.5mg × 60 tablets
Τιμή: € 107.25
1.79
2.5mg × 90 tablets
Τιμή: € 140.72
1.56
Δωρεάν αποστολή
2.5mg × 120 tablets
Τιμή: € 181.45
1.51
Δωρεάν αποστολή
2.5mg × 180 tablets
Τιμή: € 268.47
1.49
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αποστολή

Συνεπώς, το Parlodel χρησιμοποιείται στην αγορά για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων, αλλά και για διαταραχές πού οφείλονται στην ανάπτυξη μη καρκινικών όγκων στο ενδοκρινικό σύστημα και τους αδένες, που έχουν ως αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή προλακτίνης. Το φάρμακο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όσον αφορά τα συμπτώματα της νόσος Πάρκινσον, περιορίζοντας την ακαμψία, το τρέμουλο, τους μυϊκούς σπασμούς και τον περιορισμένο έλεγχο των μυών.

Αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες του Parlodel

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν θα πρέπει να προχωράτε στη λήψη του Parlodel. Ανάμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνονται καταστάσεις στις οποίες:

 • θηλάζετε μετά την εγκυμοσύνη,
 • έχετε υπέρταση ή αρρύθμιστη αρτηριακή πίεση,
 • έχετε υπέρταση που οφείλεται στην εγκυμοσύνη, συμπεριλαμβανομένης της εκλαμψίας και προεκλαμψίας
 • γεννήσατε πρόσφατα και έχετε ιστορικό στεφανιαίας νόσου ή προβλημάτων με την καρδιά σας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η δραστική ουσία Βρωμοκρυπτίνη του Parlodel ενδέχεται να περιέχει λακτόζη. Συνεπώς, θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας εφόσον έχετε δυσανεξία στη λακτόζη κι αν υποφέρετε από χρόνιες, σοβαρές παθήσεις, όπως για παράδειγμα καρδιοπάθειες, παθήσεις των νεφρών, γαστρεντερολογικές παθήσεις, αλλεργίες και διάφορες ψυχικές ασθένειες.

Ο σωστός τρόπος λήψης Parlodel μετά την αγορά του

ParlodelΦροντίστε να είστε απολύτως τυπικοί όσον αφορά τη λήψη του Parlodel, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία ή όπως σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας. Μην χρησιμοποιείτε μικρότερες ή μεγαλύτερες ποσότητες για μεγαλύτερο διάστημα από εκείνο που σας έχει υποδειχθεί. Συνήθως η λήψη του Parlodel γίνεται κάθε πρωί μαζί με φαγητό, εντός 2 ωρών από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οφείλετε να ελέγχετε συχνά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και ενδεχομένως ο γιατρός να σας ζητήσει και πρόσθετες αιματολογικές εξετάσεις. Το Parlodel ενδέχεται να προκαλέσει υπογλυκαιμία.

Πώς να αγοράσετε Parlodel online στο διαδίκτυο

Το Parlodel  μπορείτε να το βρείτε ενδεχομένως σε κάποιο φαρμακείο αν πραγματοποιήσετε κάποια αναζήτηση στην Ελλάδα. Θα διαπιστώσετε πως η τιμή του, ωστόσο, είναι αρκετά υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση συμφέρει να προχωρήσετε σε αγορά του φαρμάκου Parlodel από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο σας εξασφαλίζει σοβαρά πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα:

 • θα βρείτε το Parlodel σε πολύ χαμηλή τιμή,
 • αγοράζετε εγγυημένα ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν,
 • έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες άλλα φάρμακα και σκευάσματα,
 • λαμβάνετε δώρα μαζί με την αγορά σας,
 • δεν είστε αναγκασμένοι να περιμένετε σε ουρές και να ταλαιπωρείστε,
 • λαμβάνετε την παραγγελία σας πολύ γρήγορα, μέσα σε ελάχιστες τις μέρες,
 • τα πακέτα που στέλνουμε τις παραγγελίες σας είναι απολύτως διακριτικά,
 • λαμβάνετε την παραγγελία στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Μια ενδεικτική τιμή για την παραγγελία του Parlodel online

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε συγκεκριμένα ποια είναι η τιμή την οποία θα κληθείτε να πληρώσετε πραγματοποιώντας μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας online κατάστημα για το Parlodel, μπορούμε να σας δώσουμε ενδεικτικά κάποιες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το Parlodel είναι διαθέσιμο σε ταμπλέτες που περιέχουν 2,5 mg της δραστικής ουσίας. Σας προσφέρουμε επίσης έξι διαφορετικές συσκευασίες, οι οποίες και περιλαμβάνουν από 30 έως και 240 ταμπλέτες Parlodel. Γενικότερα, όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα των χαπιών που θα παραγγείλετε online, τόσο καλύτερη θα είναι αντίστοιχα η τιμή ανά δόση.

Μπορούμε να πούμε πως οι τιμές διαμορφώνονται κάτω από το 1,5 ευρώ έως και πάνω από τα 2 ευρώ, ανάλογα με την επιλογή ποσότητας που θα κάνετε. Σημειώστε, επίσης, πως για μια παραγγελία Parlodel με συσκευασίες άνω των 90 ταμπλετών, εξασφαλίζεται παράλληλα και δωρεάν μεταφορικά.

Αποστολή παραγγελιών Parlodel χωρίς συνταγή σε όλη την Ελλάδα

Από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φροντίζουμε να στείλουμε την παραγγελία σας άμεσα. Οι παραγγελίες γίνονται χωρίς συνταγή γιατρού. Θα χρειαστούν ελάχιστες εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε το πακέτο της παραγγελίας σας μετά την αγορά, όπου κι αν βρίσκεστε σε ολόκληρη τη χώρα, σε αστικές αλλά και σε δυσπρόσιτες περιοχές στην επαρχία.

Όλα τα πακέτα τα οποία στέλνουμε στους πελάτες μας είναι εντελώς διακριτικά, καθώς σεβόμαστε το ιατρικό απόρρητο και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, κάνοντας γνωστό σε τρίτους το περιεχόμενο της παραγγελίας σας. Μπορείτε να συνδυάσετε την αγορά του προϊόντος Parlodel και με άλλα προϊόντα σε νέες τιμές, τα οποία θα βρείτε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά τις προσφορές που περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή και επιπλέον δείγματα και ποσότητες των προϊόντων που επιθυμείτε έχετε κάνει αγορά από εμάς.