Renova

Δερματική κρέμα Tretinoin για καθημερινή περιποίηση

RenovaΗ κρέμα Renova χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος, περιορίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Βοηθάει επίσης τον περιορισμό της άγριας υφής, αλλά και στην βελτίωση του χρώματος του δέρματος. Καλό είναι συγκεκριμένη κρέμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποιο ενυδατικό προϊόν, παρότι δεν είναι απαραίτητο. Η Renova δρα επηρεάζοντας την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος, προσφέροντας πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Renova μετά την αγορά της

Η χρήση της κρέμας Renova είναι πραγματικά εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Αρχικά καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό που να μην περιέχει σαπούνι και σκουπίστε ελαφριά το δέρμα χωρίς να το ερεθίσετε τρίβοντάς το. Περιμένετε για περίπου 30 λεπτά, αρχίσετε να απλώνετε την κρέμα. Η δόση είναι μία ποσότητα στο μέγεθος ενός μπιζελιού, που αρκεί για να καλύψει ολόκληρη την επιφάνεια του προσώπου. Προχωρήστε στην χρήση της κρέμας Renova κατά προτίμηση μία φορά την ημέρα πριν πέσετε στο κρεβάτι για ύπνο.

4.8

0.025% 20g × 2 tubes
Τιμή: € 41.92
20.96
0.025% 20g × 4 tubes
Τιμή: € 51.25
12.81
0.05% 20g × 2 tubes
Τιμή: € 46.59
23.30
0.05% 20g × 4 tubes
Τιμή: € 55.92
13.98
0.05% 20g × 6 tubes
Τιμή: € 64.31
10.72
0.1% 20g × 2 tubes
Τιμή: € 50.32
25.16
0.1% 20g × 4 tubes
Τιμή: € 63.38
15.85
0.1% 20g × 6 tubes
Τιμή: € 72.70
12.12

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις για χρήση της Renova χωρίς συνταγή

Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξετε και να σιγουρευτείτε μετά την αγορά και πριν εφαρμογή είναι πως θα αποφύγετε τα μάτια, τα ρουθούνια και το στόμα όταν χρησιμοποιείτε την κρέμα Renova. Μην ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και μην χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο προϊόν φροντίδας του δέρματος για τουλάχιστον μία ώρα μετά την εφαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος.

RenovaΕίναι σημαντικό, επίσης, να τηρήσετε ευλαβικά τη δοσολογία μετά την αγορά της κρέμας που θα κάνετε πιθανότατα online. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν περισσότερο από μία φορά την ημέρα και με ποσότητα μεγαλύτερη αυτής του όγκου ενός μπιζελιού. Δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να έχετε πιο γρήγορα ή καλύτερα αποτελέσματα. Το μόνο που μπορείτε να έχετε είναι αυξημένο κίνδυνο ξεφλούδισμα του δέρματος, πόνου και ερεθισμού. Φροντίστε, επίσης, να μην χρησιμοποιείτε την κρέμα Renova σε σημεία όπου έχετε κοψίματα, γρατζουνιές, εγκαύματα ή ερεθισμένο δέρμα και δερματικές παθήσεις όπως π.χ. κάποιο έκζεμα.

Εάν η κρέμα Renova μπει κατά λάθος στο μάτια σας, ξεπλύνετε πολύ καλά με μεγάλες ποσότητες νερού. Εάν ο ερεθισμός διαρκέσει, τότε καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Τέλος, φροντίστε να ξεπλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση της κρέμας Renova, ώστε να αποφύγετε κατά λάθος να πάει στα μάτια σας.

Συγκεντρωτικά οι πιθανές παρενέργειες είναι:

  • σοβαρή ερυθρότητα και ερεθισμός του δέρματος,
  • αίσθημα καύσης στην επιδερμίδα,
  • ξεφλούδισμα του δέρματος που σταδιακά μπορεί να περιοριστεί,
  • τσούξιμο και ερεθισμός των ματιών εφόσον κατά λάθος η κρέμα εισχωρήσει.

Η αποτελεσματικότητα της δραστικής ουσίας

Η κρέμα Renova χρησιμοποιεί τη δραστική ουσία τρετινοΐνη. Η συγκεκριμένη ουσία έχει πολλαπλή δράση και αποτελεσματικότητα. Αρχικά σας βοηθά να κρατήσετε καθαρό και όμορφο το δέρμα σας, νιώθοντας το πιο ανάλαφρο από πριν. Βελτιώνει. επίσης, την εμφάνιση και το χρωματισμό του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Η κρέμα Renova είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις αποχρωματισμού του δέρματος, κάνοντας το να μοιάζει πιο ομοιόμορφο σε χρώμα και σε υφή. Η κρέμα Renova έχει επίσης τη δυνατότητα να περιορίσει την ακμή του δέρματος, βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητά του.

Παραγγέλνοντας online την κρέμα Renova στην Ελλάδα

Ο καλύτερος τρόπος για να προμηθευτείτε την κρέμα Renova είναι μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο διαδίκτυο. Προσφέρουμε την κρέμα Renova σε πολύ οικονομική τιμή συγκριτικά με εκείνη στην οποία θα την βρείτε σε κάποιο φαρμακείο, σε κάποιο φυσικό σημείο στην Ελλάδα. Δεν είναι, ωστόσο, μόνο η αγορά της κρέμας Renova σε καλή τιμή που κάνε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπερέχει.

Σημαντικό είναι, επίσης, το γεγονός πως το συγκεκριμένο προϊόν και όλα τα προϊόντα που έχουμε διαθέσιμα online είναι πάντα σε απόθεμα, ενώ παράλληλα η αποστολή γίνεται χωρίς συνταγή γιατρού για τη μεγάλη πλειοψηφία των κωδικών. Η αγορά της κρέμας Renova είναι γενικά εύκολη υπόθεση online στο κατάστημά μας, όπως ακριβώς αγοράζετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν στο διαδίκτυο. Επιλέγετε την κρέμα Renova και τα υπόλοιπα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, εκμεταλλευόμενοι τις νέες τιμές στον ιστότοπό μας. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας online με την πιστωτική σας κάρτα ή με κάποια χρεωστική κάρτα την οποία διαθέτετε.

Η αποστολή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται εύκολα και γρήγορα αμέσως μετά την αγορά σας και έχετε τα προϊόντα που επιλέξατε διαθέσιμα μέσα σε ελάχιστες εργάσιμες ημέρες. Επειδή μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το προσωπικό και ιατρικό απόρρητο, φροντίζουμε όλα τα πακέτα μας να είναι προσεκτικά συσκευασμένα, ώστε να μην αποκαλύπτουν τι περιέχουν μετά την αγορά.

Η τιμή στην οποία μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα Renova

Η τιμή για την αγορά της κρέμας Renova εξαρτάται από την ποσότητα την οποία θα προμηθευτείτε. Η κρέμα υπάρχει διαθέσιμη σε συσκευασίες των 20 γραμμαρίων και έχετε την επιλογή να προμηθευτείτε την περιεκτικότητα της ουσίας στα επίπεδα του 0,025% ή του 0,05%. Όσο περισσότερα πακέτα αγοράσετε, τόσο χαμηλότερη είναι αντίστοιχα και η τιμή. Στη διάθεσή σας είναι συσκευασίες που περιέχουν από μία έως και έξι κρέμες, ενώ η αξία ανά σωληνάριο διαμορφώνεται στα επίπεδα λίγο πάνω από τα 6 ευρώ έως και περίπου τα 13 ευρώ, συνδυαστικά με όλους τους παραπάνω παράγοντες.