Stugeron

Ταμπλέτες Cinnarizine για πιο ευχάριστα ταξίδια

StugeronΤο Stugeron είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό φάρμακο, το οποίο χρησιμοποιείται στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση της ναυτίας και τις τάσεις για εμετό. Το προϊόν περιέχει τη δραστική ουσία κινναριζίνη, που είναι αντισταμινικό. Είναι γνωστή για τη χαλαρωτική της δράση, που μπορεί να σας φέρει υπνηλία, σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα αντισταμινικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Stugeron χωρίς συνταγή γιατρού

Μπορείτε να αγοράσετε χωρίς συνταγή γιατρού το Stugeron για να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της δυσφορίας και της ζαλάδας που σας δημιουργεί κάποιο ταξίδι. Επίσης αντιμετωπίζει τα αντίστοιχα συμπτώματα που οφείλονται σε παθήσεις και προβλήματα του εσωτερικού αυτιού, όπως ο ίλιγγος, οι εμβοές και άλλα.

4.8

25mg × 50 tablets
Τιμή: € 41.92
0.84
25mg × 100 tablets
Τιμή: € 55.92
0.56

Σημαντικές συστάσεις χρήσης του Stugeron μετά την αγορά του στην Ελλάδα

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία οφείλετε να προσέξετε ιδιαίτερα πριν, κατά τη διάρκεια και στη συνέχεια της χρήσης του Stugeron. Πιο συγκεκριμένα:

  • αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ όταν λαμβάνετε το Stugeron, καθώς το αλκοόλ αυξάνει κατακόρυφα τη πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών,
  • είναι καλύτερο να λαμβάνεται το Stugeron περίπου δύο ώρες πριν αναχωρήσετε για το ταξίδι σας,
  • μπορείτε να πάρετε ξανά μία δόση του Stugeron οχτώ ώρες μετά την λήψη της πρώτης,
  • προτιμήστε να πάρετε το Stugeron πριν από κάποιο γεύμα για να μην εμφανιστούν συμπτώματα διατάραξης στο στομάχι σας.

Αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες του Stugeron

StugeronΤο Stugeron είναι σε γενικές γραμμές ακίνδυνο, ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλα τα φάρμακα, υπάρχουν κάποιες καταγεγραμμένες παρενέργειες. σημειώστε πως το συγκεκριμένο φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ενήλικες και παιδιά άνω των 5 ετών. Θα πρέπει να αποφεύγετε την αγορά και λήψη του Stugeron εάν είστε αλλεργικοί στην κινναριζίνη ή σε άλλα φάρμακα. Ενδεχομένως να εμφανιστούν συμπτώματα υπνηλίας, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφύγετε να οδηγήσετε προσωπικά. Έχουν παρατηρηθεί, επίσης, προβλήματα ούρησης και αδειάσματος της ουροδόχου κύστης.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τη χρήση του Stugeron εφόσον έχετε Επιληψία ή άλλα ζητήματα υγείας που μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια κρίση. Μην χρησιμοποιείται, επίσης, το Stugeron εφόσον πάσχετε από πάθηση Πάρκινσον ή από πρωτογενές γλαύκωμα κλειστής γωνίας στα μάτια.

Προσέξτε τη δοσολογία Stugeron μετά την παραγγελία σας online

Καλό είναι είτε αγοράζετε το Stugeron από κάποιο φυσικό φαρμακείο, είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα online, να διαβάζετε καλά τις οδηγίες χρήσης που περιέχονται σε κάθε συσκευασία. Το προϊόν προσφέρεται προς αγορά σε ταμπλέτες τις οποίες καλό είναι να λαμβάνετε μετά το γεύμα σας. Με τον τρόπο αυτό είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί αρνητικά το στομάχι σας. Μπορείτε είτε να μασήσετε τις ταμπλέτες, είτε να τις καταπιείτε με ένα ποτήρι νερό. Φροντίστε να μην παίρνετε παραπάνω από δύο ταμπλέτες ανά οκτάωρο. Η δοσολογία εξαρτάται, επίσης, και από την ηλικία. Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών προτείνεται η λήψη δύο ταμπλετών, 2 ώρες πριν την αναχώρηση. Στη συνέχεια μπορεί να γίνει λήψη άλλης μιας ταμπλέτας μετά από 8 ώρες. Για παιδιά ηλικίας 5 με 11 ετών συστήνεται η λήψη μιας ταμπλέτας 2 ώρες πριν το ταξίδι και άλλης μιας ταμπλέτας μετά από 8 ώρες, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Είναι σημαντικό να μην ξεπεράσετε την προτεινόμενη δόση, ιδίως στις περιπτώσεις όπου λήπτης είναι κάποιο παιδί. Η υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή  ακόμα και σύγχυση. Είναι, επίσης, πιθανόν σας κάνει να αισθανθείτε χειρότερα από ότι πριν πάρετε τις ταμπλέτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αισθανθείτε αδυναμία και τρέμουλο, ακόμα και ακανόνιστο καρδιακό παλμό.

Σε ποια τιμή μπορείτε να αγοράσετε το Stugeron

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η τιμή είναι πολύ χαμηλή σε όλα τα προϊόντα τα οποία προσφέρουμε. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες τιμές μας σε όλα τα προϊόντα όταν πραγματοποιείτε κάποια αγορά σε εμάς.

Το Stugeron υπάρχει διαθέσιμο σε ταμπλέτες που περιέχουν 25 mg της δραστικής ουσίας. Από κει και πέρα έχει σημασία η ποσότητα των χαπιών που θα παραγγείλετε όσον αφορά την τιμή. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές συσκευασίες που περιλαμβάνουν 50, 100 ή ακόμα και 150 ταμπλέτες Stugeron. Η τιμή ανά δόση διαμορφώνεται περίπου κοντά στα 0,30 ευρώ έως και περίπου 0,50 ευρώ, ανάλογα με την ποσότητα την οποία θα πάρετε με την αγορά σας στο κατάστημά μας.

Γρηγόρη και διακριτική αποστολή Stugeron παντού

Αμέσως μετά την πραγματοποίηση σε κάποια αγορά σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα φροντίσουμε να στείλουμε το Stugeron και τα υπόλοιπα προϊόντα που ενδεχομένως θα συμπεριλάβετε στην αγορά σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως η τιμή σε κάθε περίπτωση θα είναι η χαμηλότερη δυνατή και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που ενδεχομένως να βρείτε στα φαρμακεία στην Ελλάδα.

Μέσα σε ελάχιστες εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε το πακέτο σας από την εταιρία courier που θα είναι συσκευασμένο με ασφάλεια και διακριτικότητα. Σεβόμαστε το ιδιωτικό απόρρητο σε τόσο λεπτά θέματα υγείας, γι’ αυτό δίνουμε έμφαση σε τέτοιες λεπτομέρειες, όπως είναι η συσκευασία. Κανείς δεν θα γνωρίζει τι περιέχει το πακέτο σας, ούτε και θα μπορέσει να υποθέσει κάτι βλέποντας τον αποστολέα της παραγγελίας. Μπορείτε να είστε ήσυχοι για την αγορά σας του Stugeron και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος αγοράσετε από εμάς.